Marc Ibane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Lees meer »

Treatments

Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®.

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.
 
Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!

Lees meer »

Parfum

Op zoek naar de lekkerste parfum, maar wil je niet te veel betalen? Op deze pagina vindt je alle parfums. Een geurenwereld met citrusgeuren, aquatische tonen of een frisse geur gecombineerd met de warmte van hout. Al deze kenmerken zijn terug te vinden in de  parfums. Met meer dan twintig authentieke heren- en damesparfums hebben wij van Beautysalon MOOii een ruim aanbod. Yodeyma staat bekend om de wereldberoemde geuren. De parfums zijn voordelig geprijsd, maar toch van goede kwaliteit. Alle parfums zijn Eau de Parfum. 

Lees meer »